Hoofdpijn / Anti-stress massage

Hoofdpijn

Altijd die spanning, steken of een bonzend gevoel. Hoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, spanningshoofdpijn.

Herken je dat? Het is er ineens is, vanuit het niets, die bonkende stekende pijn. Niet meer kunnen functioneren, niets meer kunnen verdragen, geen licht, geen geur. Alleen maar wachten tot het voorbij gaat. Of uren of dagenlang een zeurende pijn, als een band die om je hoofd wordt aangetrokken. Het lijkt of het wel gaat, maar het blijft zeuren. Totdat je je eraan toe moet geven.

Veel mensen lijden aan diverse soorten hoofdpijnen. Zo’n twintig procent van de Nederlanders heeft minimaal 1 dag in de week hoofdpijn. Bij veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijkse leven.

Hoofdpijnmassage

Ik zou jou een effectieve Hoofdpijnmassage kunnen geven. Je kunt deze behandeling los boeken, ook kunnen we hem combineren met je gezichtsbehandeling.

Ik richt me niet alleen op de massage, maar kijk ook naar binnen, om te kijken op welke gebieden je nog meer winst kunt behalen om de triggers van je hoofdpijnen te verminderen.

Anti-stress

Deze massage is meer dan de behandeling van hoofdpijnen. Het is ook heel geschikt voor wie last heeft van spanningen en stress, zonder hoofdpijnklachten. Wie heeft daar geen baat bij?