Stemvorken Healing

Stemvorken in de praktijk

Vanaf heden kan iedereen van deze bijzondere frequenties in mijn praktijk gebruik maken.

Een Stemvorken Healing (fonoforese) is een behandeling die door middel van verschillende stemvorken werkt met geluidstrillingen. De mens bestaat uit energie met een trillingsgetal.

Met de stemvorken is het mogelijk om diep door te dringen tot de essentie van het lichaam en ziel van de mens. Doormiddel van de geluiden/trillingen die de stemvorken afgeven, herinnerd het lichaam zich eraan hoe het lichaam oorspronkelijk stroomt. Dat zorgt ervoor dat je dichter bij jezelf komt te staan.

Stemvorken Healing kan zowel bij fysieke-, psychische-, mentale-, energetische- als emotionele klachten ingezet worden.

De stemvorken die ik gebruik hebben een mooie aansluiting op de trillingen van de zeven hoofdchakra’s van ons lichaam. Ik plaats de stemvorken op het lichaam of houd ze dichtbij het lichaam en ik laat ze afzonderlijk of in combinatie horen.

Op deze manier kunnen de trillingen diep in het lichaam doordringen, zelfs tot in de organen en kunnen via de oren worden opgenomen. Hierdoor kunnen blokkades worden los getrild en eventueel zelfs opgeheven worden, dit kan voelen als een inwendige massage. Ze kunnen ook op pijnplekken , reflexzones of acupressuurpunten worden geplaatst bij fysieke klachten of spanningen.

Een sessie met stemvorken duurt 1 uur en wordt vooraf gegaan aan een voetenbad met de juist afgestemde olie en deze olie wordt ook op de voeten aangebracht voordat er begonnen wordt met de stemvorken.